INFO & TESTIMONI FURMON

* Diluluskan KKM

Assalam & Hye...

Antara ciri2 Furmon ialah :

✿ Furmon ditambah bahan aktif yg membantu hormon wanita.
✿ Furmon adalah 2 kali berkesan (lebih cepat)
✿ Furmon tidak menyebabkan kegatalan, InsyaAllah


Bahan2 FURMON ialah :

✔ Dioscorea villosa ( keladi liar )
Tumbuhan yang banyak didapati di Amerika Utara. Ia mengandungi bahan saponin diosgenin yang boleh ditukarkan menjadi hormone progesterone apabila berada dalam tubuh manusia.

✔ Ekstrak Aloe Vera
Aloe Vera adalah satu-satunya ramuan persolekan semulajadi yang terunggul setakat ini. Ia berkesan untuk menyerlahkan kulit, agar kelihatan lembut, licin, berseri & mengurangkan penuaan.

✔ Ekstrak Kacang Soya
Kacang soya mengandungi bahan semulajadi yang mirip kepada hormon wanita. Secara tradisional, makanan mengandungi soya telah menjadi makanan untuk penduduk Cina dan Jepun, di mana insiden-insiden penyakit kanser yang bergantung dengan hormon seperti kanser payudara dan kanser prostat adalah rendah.

✔ Ekstrak Biji Anggur
Ekstrak biji anggur merupakan faktor anti-pengoksidaan yang terunggul setakat ini, berkesan untuk mencegah kerosakan radikal-radikal bebas terhadap sel-sel, 20 kali lebih kuat daripada Vitamin C dari segi antioksidannya.

✔ Vitamin E
Vitamin E yang diserap oleh kulit akan tertinggal pada tisu-tisu kulit untuk melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas.

✔ Pine Pollen
Pine Pollen merupakan sejenis makanan spektrum luas memiliki kemampuan untuk mengubah kesihatan anda dengan cara yang betul dengan menyediakan nutrisi yang unggul dengan penting Asid Amino, pelbagai vitamin, mineral dan antioksidan. Mengandungi Androstenedione, Androsterone, Testosteron dan DHEA, Pine Pollen membantu mengekalkan dan meningkatkan jisim otot, mengoptimumkan pertumbuhan semula tisu, mengekalkan kulit yang licin dan ketat dan meningkatkan atau mengekalkan libido. Pine Pollen juga membantu dalam perkumuhan berlebihan estrogen dan meningkatkan metabolisme dan pembakaran lemak yang berlebihan.


Antara fungsi FURMON  :
---------------------------------
✔ INGIN HAMIL
✔ Period tak teratur
✔ Senggugut

Cara Sapuan
---------------
◕ Sapu 3 Jari bawah Pusat, ARAH JAM.
◕ Sapu 3 kali sehari, selepas mandi. 
◕ Sebotol boleh guna untuk 45 hari.


Di bawah ni merupakan sebahagian testimoni pengguna2 FURMON..Alhamdulillah..Antara kesan2 positif pengguna2 ialah :

✿ Hamil
✿ Atasi tiub tersumbat 
✿ Cyst mengecut
✿ Senggugut pulih
✿ Atasi PCOS
✿ Perut kempis2 comments:

  1. Btl kh boleh bg hamil ni? inbox sy suharni saini d fb

    ReplyDelete
  2. Btl kh boleh bg hamil ni? inbox sy suharni saini d fb

    ReplyDelete